Góly Kaia Havertza do siete Chelsea ťažko niesol aj správca jej sociálnych sietí

Kai Havertz vyberá loptu zo siete po svojom prvom góle. Zdroj: Imago

Góly Kaia Havertza do siete Chelsea ťažko niesol aj správca jej sociálnych sietí

ŠPORT.sk • 24. apr 2024 o 16:55
V utorok večer zažila Chelsea na štadióne Emirates hotovú nočnú moru, keď podľahla Arsenalu 5:0. Na druhej strane zverenci Mikela Artetu predviedli v druhom polčase fantastický výkon a potvrdili svoju pozíciu v boji o titul.

Jedným z hrdinov zápasu bol stredopoliar Kai Havertz, ktorý prispel k víťazstvu svojho tímu dvoma presnými zásahmi. Fanúšikovia Arsenalu si však okamžite všimli, ako oficiálny účet Chelsea na Twitteri reagoval na góly 24-ročného Nemca proti svojmu bývalému zamestnávateľovi.

Kai Havertz prvýkrát skóroval v 57. minúte, keď ho perfektnou prihrávkou našiel Matin Odegaard a on z protiútoku zvýšil na 3:0. V 65. minúte dokázal Bukayo Saka individuálnou akciou priviesť loptu do šestnástky a po krátkej prihrávke Harvetz opäť prekonal súperovho brankára.

Nemecký reprezentant, ktorý pred prestupom do Arsenalu za 75 miliónov eur strávil tri sezóny v Chelsea, v druhom polčase dvakrát oslavoval. To sa nepáčilo správcovi sociálnych sietí hosťujúceho tímu a meno strelca dvoch gólov v príspevku na Twitteri - na rozdiel od ostatných hráčov súpera - ani raz nespomenul.

„Gól pre Gunners,“ napísal klub na sociálnej sieti po prvom presnom zásahu Kaia Havertza. „Gól pre Arsenal,“ znel príspevok na profile Chelsea, keď Nemec znova skóroval.

Hra trvá ešte
Už len jeden krok!Ak chcete pokračovať v hre je potrebné sa registrovaťChcem sa registrovať

Máte už konto? Prihláste sa

Arsenal sa momentálne nachádza na čele tabuľky anglickej Premier League s trojbodovým náskokom pred Liverpoolom. Manchester City stráca na prvé miesto štyri body, na konte však má o dva zápasy menej ako tím Mikela Artetu.

„Kanonieri“ sa už 28. apríla stretnú s ďalším londýnskym rivalom, tentoraz si zmerajú sily s Tottenhamom, ktorý sa so 60 bodmi nachádza na piatej pozícii.